søndag 14. oktober 2012

Et mindre dagligdags innkjøp


I går var det auksjon på Hålogaland Teater. Til inntekt for Amnesty og aksjonen neste helg. Det ble solgt kostymer og rekvisitter, og ovenfor er hva jeg kom hjem med. Det var moro å gå fra teateret og gjennom i Tromsø sentrum. Jeg hadde tenkt å ta bussen hjem, men Mia, som leseren ser ryggen til på bildet, ringte en venn. (Okei, det er ikke alle som er like vant til å bli stirra på mens man gjør rare ting. Jeg aksepterer det.)

Til mitt forsvar mente jeg kun å kjøpe hjortehodet. Auksjonarius fikk det til å se ut som om kadaveret og hodet ble solgt i ett, så jeg bød og vant kadaveret. Men jeg hadde bestemt meg for at hjortehodet var mitt, og så fikk det bare være at jeg fikk med litt ekstra. Dette var penger rett ut av vinduet til en god sak. (Kadaveret skal selges - si i fra om du vil sprite opp Halloweenfesten.)

I've got something horny in my bed, geddit? Alreit, ikke morsomt.
Siden dette er hva jeg gjorde istedenfor å dra på Desucon: Cosplay, kan jeg være temmelig fornøyd med meg selv. Dere får ha det så godt der nedi sør. Jeg er ikke sjalu i det heile tatt. Bare litt.